mijn werkwijze voor de uitlaatdienst en verzorgingscentrale aan huis

Voor de eerste wandeling wil ik graag een kennismakingsgesprek met u voeren. Daarbij worden onder meer de karaktereigenschappen en kenmerkend gedrag van uw hond besproken.  Bij de eerste wandelingen blijft uw hond aan de lange lijn. Zo raken uw hond en ik aan elkaar gewend. Ook raakt de hond vertrouwd met de roedel. Zodra uw hond op zijn gemak is, en reageert op commando's, mag hij onaangelijnd meelopen. Omdat honden in een roedel elkaar controleren, zullen zij zich snel in de groep opgenomen voelen.Een flinke wandeling samen met soortgenoten, houdt uw hond niet alleen fit en gezond, maar kan door de vrije omgang tevens zijn gedrag gunstig beinvloeden.

De wandelingen worden in onderling overleg ingepland. De honden wordt thuis opgehaald en vanzelfsprekend ook weer veilig thuisgebracht. Moe en voldaan!


intake
Tijdens het intakegesprek wordt een inschrijfformulier ingevuld en krijgt u alle voorwaarden op papier.


gehoorzaamheid
Van de hond wordt overigens verwacht dat hij de basisbeginselen van de gehoorzaamheid kent.

gezondheid
De hond moet zijn ingeënt tegen de ziekte van Weil, Parvo en kennelhoest. Dit in verband met de gezondheid van de andere honden. Honden met besmetelijke aandoeningen en/of vlooien kan ik helaas niet meenemen vanwege het besmettingsgevaar.

roedel
Mocht uw hond niet in de groep passen, houd ik het recht voor om de hond te weigeren.

 

O

W

T

S

C

F

welkomWelkom.html
overOVER.html
tarieventarieven.html
service
contactcontact.html
facebookhttps://www.facebook.com/pages/Chantals-Pet-Corner-hondenuitlaatcentrale-dierenverzorging-aan-huis/164464390272714

honden

wasstraat

HWelkom.html